Historia

Om MURARE ROBERT ANDERSSON,

Tel 070 446 50 53


Tradition och kvalitet

Murare Robert Andersson – är ett företag  som sträcker sig över 40 år bakåt. Mitt stora intresse för yrket har gett mig kunskaper att utföra allt från frimurade spisar   och skorstenar , Renoveringar av  kakelugnar samt mina handgjorda kakelugnar   och mycket mera    jag har varit med och renovertat ett slott   i Västeråstrakten som jag är färdig med  Jag har också renoverat på Nynäs slott i Sörmland och  mycket mer runt om i södermanland .västmanland Nynäshamn samt runt om Stockholm just  nu  renovering av kakelugnar i Gnesta trakten där min firma startade en gång  i tiden

Nya kunder samt gamla kunder Välkomnas


Genom att anlita en specialist med erfarenhet kan du känna dig säker på att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt riktigt sätt. Vi vill att du ska känna dig trygg med din investering. För mig  betyder det en nöjd kund, vilket i sin tur är min bästa belöning!

Råd och tips

Det är inte alltid så lätt att veta hur man bäst gör en renovering eller nyproduktion av en eldstad. Med vår långa erfarenhet kan vi ge dig råd och tips om hur du ska gå tillväga. Vad som är möjligt och inte möjligt och vad som passar bäst i just ditt fall.

Många Hälsningar 

Robert